Završnica Foruma mladih Grada Dubrovnika

Završnica Foruma mladih Grada Dubrovnika održat će se večeras i sutra, s početkom od 20 sati na predivnoj taraci tvrđave Revelin. Manifestacija već tradicionalno okuplja talentiranu djecu i mlade, a obuhvatit će nastupe kroz dvije priredbe: "Što smo znali, to smo odabrali" (13. lipnja) i "Gotovo je, gotovo!" (14. lipnja).

 

Na otvorenoj pozornici će nastupiti mladi recitatori, glumci, plesači i glazbenici, a tijekom protekle školske godine 2023. / 2024. sudjelovalo je preko tisuću vrijedne djece u pratnji svojih mentora i profesora na  forumima koji su svaki mjesec bili posvećeni drugoj umjetničkoj disciplini. 

 

Forum mladih Grada Dubrovnika manifestacija je koja potiče stvaralaštvo djece i mladih koji pišu pjesme, eseje, stripove i priče, izrađuju slike, skulpture i modele, pjevaju dubrovačke kolende, izrađuju filmove, izvode dramska djela, vježbaju i sviraju kao solisti i bendovi te plešu u svojim školama, klubovima i udrugama. 

 

Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo, kao organizator Foruma mladih, zahvaljuje svim mladim umjetnicima, mentorima, voditeljima, ustanovama i udrugama koje su doprinijele uspjehu Foruma mladih kroz sve protekle godine, pa tako i tijekom ove. Ostalo je samo pozvati Vas da se pridružite danas i sutra u 20 sati na taraci Revelina i nesebično podržite sve izvođače koji će iskazati svoju nadarenost, kreativnost i inventivnost!

lijevo
desno