Turističko ugostiteljska škola pobjednik Maškaranog kompeticijuna u spravljanju šporkih makarula

Jedna od novosti dvadesetog Dubrovačkog karnevala je Maškarani kompeticijun u spravljanju šporkih makarula, koji se održao zadnjeg dana karnevala, 5. ožujka, u Restoranu Klarisa. Sudjelovalo je devet dubrovačkih ugostiteljskih i hotelskih kuća, koji su dobili zahvalnice organizatora za sudjelovanje. Povelju i nagradu za najbolje spravljene šporke makarule, po ocjeni stručnog ocjenjivačkog žirija, dobila je Ugostiteljsko turistička škola Dubrovnik. 

 

Mladi dubrovački kuhar Damir Šarić održao je radionicu u spravljanju šporkih makarula. 

 

Dodatna atrakcija Maškaranog kompeticijuna bio je nastup animatora, žonglera, mađioničara i svirača agencije Zagi Eventi. 

 

S malim zakašnjenjem Maškarani kompeticijun u spravljanju šporkih makarula posjetila je i sjajna maškarana skupina "Dubrovački trubaduri" iz Cavtata, izazvavši pravo oduševljenje Dubrovčana i gostiju.

lijevo
desno