Spektakl za pamćenje: Zucchero i Toni Cetinski – zvijezde dočeka Nove godine u Dubrovniku!

Dubrovnik ove godine priprema spektakularan doček Nove godine uz legendarnog talijanskog glazbenika Zucchera! Jedan od najvećih rock izvođača današnjice, poznat po svojim energičnim nastupima i nezaboravnim hitovima, po prvi put će nastupati na Stradunu, donoseći sa sobom dozu mediteranskog šarma i svjetske glazbene produkcije čime Dubrovnik ponovno potvrđuje svoju poziciju kao nezaobilazna destinacija za spektakularne proslave.

 

Osim Zucchera, Dubrovčane će u najluđoj noći u godini zabavljati Toni Cetinski, inače veliki zaljubljenik u dubrovačku publiku pred kojom je već održao koncerte za pamćenje.

 

Grad Dubrovnik je organizaciju dočeka 2025. godine započeo još u veljači 2024., ciljajući na pozitivan učinak kako za lokalno gospodarstvo, tako i za zadovoljstvo svojih sugrađana i gostiju.

 

- "Ove godine smo se odlučili podići ljestvicu angažiranjem međunarodne zvijezde, čime nastavljamo tradiciju dovođenja vrhunskih izvođača koji pune dvorane i arene diljem svijeta. Prošli smo puno uvjeravanja i nagovaranja, ali sigurni smo da će to biti noć za pamćenje" – poručio je dubrovački gradonačelnik Mato Franković te nadodao: - "Ovo je važan događaj za naš grad, koji s jedne strane označava iskorak u glazbenim događanjima u Dubrovniku, a s druge strane, sigurno će imati značajan ekonomski učinak na naše područje.“

 

Zucchero, najprodavaniji talijanski izvođač na svjetskoj sceni, dolazi u Dubrovnik s pratećim bendom vrhunskih glazbenika i fantastičnih pjevačica. Publiku očekuje pravi rock-spektakl u najluđoj noći u godini, uz set listu prepunu bezvremenskih hitova.

 

Podsjetimo, Dubrovnik je proteklih godina ugostio renomirane izvođače kao što su Zdravko Čolić, Dino Merlin, Nina Badrić, Parni Valjak, Silente te Petar Grašo. A uistinu je bogat program ovogodišnjeg DZF-a među kojima se ističu Jelena Rozga, Đani Stipaničev, Baby Lasagna, Sergej Četković, Parni Valjak, Psihomodo pop, Ante Gelo bend i mnogi drugi.

 

Očekujemo da će se, zahvaljujući ovim glazbenim zvijezdama i raskošnom popratnom programu, svi smještajni kapaciteti grada, od hotela do privatnih iznajmljivača, ponovno popuniti do posljednjeg mjesta. Također, vjerujemo da će se još jednom potvrditi ispravnost odabira i da će Dubrovnik postati nezaobilazna destinacija kako za zimske praznike, tako i za nezaboravan doček Nove godine.

 

lijevo
desno