Pročelnica Skopljaković na svečanoj dodjeli „Zlatne kune“ najboljim gospodarstvenicima

Pročelnica Upravnog odjela za europske fondove i gospodarstvo Martina Skopljaković i pročelnica Upravnog odjela za kulturu, baštinu i turizam Julijana Antić Brautović sudjelovale su danas na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Dubrovnik na kojoj su dodijeljene plakete „Zlatna kuna“ najboljim malim, srednjim i velikim tvrtkama za poslovanje u 2023. godini.

 

Pročelnica Skopljaković uputila je čestitku laureatima i svim nominiranima naglasivši uspjeh gospodarstvenika koji su temelj našeg društva i bez kojih ne bismo imali uspješnu zajednicu kakva je danas. Istaknula je i kako Grad Dubrovnik prepoznaje trud poduzetnika i gospodarstvenika te da će im uvijek stajati na raspolaganju kao što je i dosada.

 

Plaketu Zlatna kuna za veliko trgovačko društvo osvojio je Texo Molior. Najbolje srednje trgovačko društvo je Hotel Lapad, a najboljim malim trgovačkim društvom proglašen je Mali Dubrovnik. Priznanje Dubrovačka vidra za poseban doprinos razvoju Dubrovačko-neretvanske županije primili su Almel Dubrovnik, Auto Agent, Bambola MD i Libertina. Priznanje za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu primio je Radež za 70 godina postojanja, javna ustanova Dubrovačke ljetne igre za 75 godina postojanja te Hotel Lapad za 110 godina postojanja.

lijevo
desno