Priredbom "Gotovo je, gotovo!" završio ciklus Foruma mladih Grada Dubrovnika za školsku godinu 2023/24.

Priredbom "Gotovo je, gotovo!", koja se održala na taraci tvrđave Revelin 14. lipnja 2024, završen je ciklus Foruma mladih Grada Dubrovnika za školsku godinu 2023/24.

 

Zajedno s priredbom "Što smo znali, to smo odabrali", održanoj dan ranije, ova forumska priredba predstavlja svojevrsnu nagradu i zahvalu djeci i mladima koji su sudjelovali u forumskim radionicama i priredbama: "O , čemu sve pišemo", "Rukama složeno", "Smotra kolendara", "Smotra filmskog i video stvaralaštva", "Drame i poezije!", "Mladi kantautori i bendovi" i "Ples, ples, ples!".

 

Priredbu je otvorio Dječji zbor Dubrovnik pod vodstvom Paole Dražić Zekić i Sanje Dražić, a nastupili su i Zbor područne škole Šipanske luke, kvintet blok flauta, duo "Šipanski renđeri", plesne skupine osnovnih škola Marina Držića i Montovjerna, učenica Klasične gimnazije Marija Baraba, Športska udruga Storm te mladi dubrovački bendovi Paklena naranča, Ledena kava i Rock Palace Band. Kao posebni gosti nastupili su članovi mladog benda Skool Fighters iz prijateljskog grada Bad Homburga.

 

Priredbu je sjajno vodila učenica dubrovačke Klasične gimnazije Paula Miloslavić.

 

U ime organizatora Foruma mladih, Upravnog odjela za obrazovanje šport, socijalnu skrb i civilno društvo, svim sudionicima, mentorima, organizatorima i domaćinima forumskih radionica i priredbi zahvalio je zamjenik pročelnika Miho Katičić, istaknuvši kako je Forum mladih postao ne samo najljepša dubrovačka priča, nego je prepoznat i u drugim hrvatskim i svjetskim gradovima, poput gradova prijatelja Bad Homburga i Montereya.

 

lijevo
desno