Otvoren osmi Memorijalni turnir Đuro Miletić

Pročelnik Upravnog odjela za Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić otvorio je jutros na boćarskim terenima pod Rašicom VIII. Memorijalni turnir Đuro Miletić. U ime gradonačelnika Mata Frankovića i svoje osobno, pohvalio je organizaciju međunarodnog turnira i prisjetio se prerano preminulog Linđovca, glazbenika i ljubitelja boćanja Đura Miletića.

 

U svom obraćanju okupljenima, pročelnik Brčić izrazio je zadovoljstvo što će Grad Dubrovnik uskoro započeti radove na izgradnji boćarskog doma u Gospinom polju koji će nositi ime Đura Miletića.

 

Zbog podrške koju osobno i u ime Grada pruža međunarodnom turniru i očuvanju sjećanja na prerano preminulog Linđovca, glazbenika i ljubitelja boćanja Đura Miletića, pročelniku Brčiću je uručena i zahvalnica za gradonačelnika.

 

Organizatori Turnira su boćarski klubovi Hajduk, Strijelac i Petka, uz Dubrovački boćarski savez. I ove godine nastupa osam sastava: Hercegovina, Dubrovačko Primorje, Neretva, Pelješac, Župa dubrovačka, Konavle, Crna Gora i Dubrovnik.

lijevo
desno