Oni su naš ponos: Prijem srebrnih barakuda kod gradonačelnika Frankovića

 

Povodom osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, gradonačelnik Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić primili su dubrovačke vaterpoliste iz redova hrvatske reprezentacije.

 

Gradonačelnik im je još jednom uputio čestitku za postignuti rezultat i zahvalio im na njihovom predanom radu te istaknuo kako su i ovaj put – u godini u kojoj su igrali čak tri finala – pokazali iznimno sportsko umijeće i talent, kao i srčanost i strast.

 

“Još jednom ste nam pokazali kako se brane boje Hrvatske i potvrdili da ste ekipa za pobjedničko postolje! Ovi vaši uspjesi će, uvjeren sam privući toliko mladih i djece u vaterpolo, i to nas izuzetno veseli!”- nadodao je gradonačelnik Franković. 

 

Kapetan barakuda Marko Bijač nije krio dojmove jučerašnjim dočekom koji je kaže bio iznad svih njihovih očekivanja te se zahvalio svim sugrađanima koji su došli ispred Crkve sv.Vlaha, a osvrnuo se i na utakmicu u finalu sa Srbijom istaknuvši kako će ju još dugo analizirati. 

 

Prijemu su nazočili Marko Bijač, Maro Joković i Loren Fatović dok su na jučerašnjom dočeku uz navedenu trojicu slavili i Toni Popadić i Marko Žuvela. 

lijevo
desno