Održano javno izlaganje o Prijedlogu UPU-a "Orašac 2" u sklopu Ponovne javne rasprave

U petak, 19. srpnja 2024. godine, s početkom u 10:00 sati, u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, održano je javno izlaganje o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja "Orašac 2".

 

Javno izlaganje vodio je pročelnik Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Božo Benić, mag. ing. arch. Prijedlog Urbanističkog plana uređenja "Orašac 2" za Ponovnu javnu raspravu izlagala je predstavnica stručnog izrađivača Plana (Unifika d.o.o., Zagreb) Iva Gredelj, dipl. ing. arh.

 

Potom je odgovarano na primjedbe i prijedloge zainteresiranih sudionika. O svemu će biti sastavljen zapisnik koji će skupa s odgovorima na primjedbe i prijedloge biti dio Izvješća o javnoj raspravi.

 

Za vrijeme trajanja javne rasprave do 25. srpnja 2024. godine za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedlog Urbanističkog plana uređenja "Orašac 2", a način na koji se uvid može izvršiti te način na koji se mogu dostaviti mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog plana, može se pogledati OVDJE.