Javni poziv za predlaganje programa, projekata i manifestacija iz područja skbi o udrugama proizašlim iz Drugog svjetskog rata i poratnog razdoblja za 2022.

Javne potrebe u području skbi o udrugama proizašlim iz Drugog svjetskog rata i poratnog razdoblja, za koje se osiguravaju sredstva u Proračunu Grada Dubrovnika za 2022. godinu, jesu poslovi i djelatnosti kojima je cilj poboljšanje postojećeg stanja u ovom području, a koje su od interesa za Grad Dubrovnik i njihove korisnike.

Prioritena područja ovog javnog poziva su:

- programi, projekti i manifestacije koje imaju za cilj očuvanje sjećanja na žrtve totalitarnih režima pozivajući se na dokumente Europske unije koji ističu potrebe odavanja dužne počasti žrtvama svih totalitarnih režima te

- programi, projekti i manifestacije edukativne naravi usmjerene prvenstveno na mlade, koje imaju za cilj upoznavanje sa zajedničkom europskom povješću, kulturnom raznovrsnošću, europskim vrijednostima i potiču međukulturni dijalog.

 

Tekst Javnog poziva dostupan je ispod ove objave. 

 

Obrasci za prijavu, upute za prijavitelje kao i ostala natječajna dokumentacija mogu se preuzeti  u Upravnom odjelu za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika na adresi Iva Vojnovića 31, 20000 Dubrovnik te na web stranici Grada Dubrovnika (ispod ove objave).

 

Prijava na javni poziv digitalnim putem omogućena je na stranici Grada Dubrovnika na sljedećoj poveznici: