Gradonačelnik na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Dubrovačko primorje

Gradonačelnik

Gradonačelnik Grada Dubrovnika i izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Mato Franković nazočio je danas u Slanome Svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Dubrovačko primorje održanoj povodom Dana Općine uz 32. obljetnicu oslobođenja u Domovinskom ratu.

 

Svečanoj sjednici nazočili su i izaslanik predsjednika Vlade RH i župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić te državna tajnica u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Zrinka Raguž.

 

Gradonačelnik je u svom obraćanju, uz čestitke upućene načelniku Općine Nikoli Knežiću na opipljivim rezultatima u radu, čestitao Dan Općine svim Primorkama i Primorcima. Naglasio je značaj privlačenja sredstava iz EU fondova i ulaganja u infrastrukturu jer se na taj način osiguravaju preduvjeti za ostanak mladih obitelji u svom rodnom kraju. Čestitke je uputio i dobitnicima ovogodišnjih nagrada.

 

Izaslanik ministra hrvatskih branitelja i potpredsjednika Vlade Toma Medveda, predstavnik Tigrova Zoran Hržan također je nazočio sjednici povodom Dana Općine kao i načelnici susjednih općina Ston, Župa dubrovačka i Konavle te brojni drugi predstavnici javnog, političkog, društvenog i vjerskog života.

 

Nastupila je klapa Staglin.

lijevo
desno