Gradonačelnik Franković čestitao PK Jug na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Povodom osvajanja sedam zlatnih i dvije srebrne medalje na kadetskom prvenstvu Hrvatske koje se ovog vikenda održalo u Zagrebu, gradonačelnik Mato Franković uputio je čestitku Plivačkom klubu Jug. Prenosimo je u cijelosti:

 

Dragi Jugaši,

Čestitam vam od srca na izvanrednom uspjehu kojeg ste postigli na kadetskom prvenstvu Hrvatske! Sedam zlatnih i dvije srebrne medalje sada krase vaše vitrine i predstavljaju nevjerojatno postignuće.

 

Posebne čestitke upućujem Lukši Paviću koji je osvojio četiri pojedinačna naslova prvaka, zasluženo postavši jedan od najboljih natjecatelja i ukupni pobjednik višeboja slobodno. Također, Petra Smokvina zaslužuje velike pohvale na osvojenom prvom naslovu državne prvakinje i dvije srebrne medalje. Vaš talent je došao do izražaja i u mješovitoj štafeti zajedno s Nikom Frankovićem i Ivanom Puljić gdje ste osvojili zlato. Veliku pohvalu zaslužuje i muška kadetska štafeta na 4×100 slobodno u sastavu Tino Pecotić, Niko Franković, Teo Đurić i Lukša Pavić koja je obranila zimski naslov prvaka države.

 

Vaš uspjeh je dokaz neumornog rada i zalaganja, kako vas samih, tako i vaših trenera i roditelja. Zaista je divno vidjeti da na počecima svog sportskog puta već postižete ovako zavidne rezultate koje služe na ponos cijelom klubu i gradu!

 

S poštovanjem,

 

Gradonačelnik

Mato Franković

Fotografija je ilustracija