Grad Dubrovnik sufinancirat će troškove organizacije još dviju športskih priredbi od važnosti za Grad

Na prijedlog nadležnog Povjerenstva za ocjenu pristiglih prijava na Dodatni javni poziv za sufinanciranje organizacije športskih priredbi od važnosti za Grad Dubrovnik u 2024., gradonačelnik Grada Dubrovnika donio je zaključak o sufinanciranju troškova organizacije još dviju športskih priredbi od važnosti za Grad Dubrovnik: “Dubrovnik Dub Bowl - International Tennis Championship U 11 & U 13” te Međunarodne brdske auto utrke 24. nagrada Dubrovnika "Memorijal Željko Đuratović - Trofej Dubravko Čikor”.

 

Grad Dubrovnik sufinancira troškove organizacije športskih priredbi, koje predstavljaju športska natjecanja nacionalnog i međunarodnog karaktera, a koja se održavaju na području Grada Dubrovnika u vremenskom razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2024. te koje svojom prepoznatljivošću doprinose nacionalnom i međunarodnom ugledu i promociji Grada Dubrovnika.

 

Temeljni cilj raspisivanja Dopunskog javnog poziva za sufinanciranje organizacije športskih priredbi od važnosti za Grad Dubrovnik u 2024. godini  je poticanje i potpora športskim priredbama u organizaciji športskih udruga s područja Grada Dubrovnika, kao načina promidžbe športskih vrijednosti i popularizacije športa među građanima, unaprjeđenja sustava športa te nacionalne i međunarodne športske promocije Grada Dubrovnika.

  

Prvim Javnim pozivom nisu utrošena sva planirana sredstva, a s obzirom na interes i potrebe, raspisao se Dodatni javni poziv za sufinanciranje organizacije športskih priredbi od važnosti za Grad Dubrovnik u 2024.

 

Zaključak gradonačelnika daje se u privitku.