Centar za djecu, mlade i obitelj Dubrovnik najavljuje niz aktivnosti i zanimljivih besplatnih radionica tijekom rujna

Nakon kratke stanke početkom nove školske godine, Centar za djecu, mlade i obitelj Dubrovnik nastavlja organizirati niz aktivnosti i zanimljivih besplatnih radionica tijekom rujna.

 

U nedjelju, 15. rujna u 18 sati u prostorima Centra za djecu, mlade i obitelj Dubrovnik u Luci Gruž održat će se radionica iz ciklusa "Mali Dizajneri" pod vodstvom Nore Mojaš i Made Milićević iz Linear Studija i Audiovizualnog centra Dubrovnik. Kreativni sat namijenjen je djeci od 8 do 12 godina, ali dobrodošli su i malo mlađi i malo stariji. Svi polaznici će se upoznati s osnovama grafičkog dizajna, kolažiranja i izrade vlastitih slikovnica.

 

U ponedjeljak, 16. rujna od 17 do 20 sati u suradnji udruge Audiovizualni centar Dubrovnik i Studija Slojevi održat će se psihodramska radionica na temu osobnih granica. Radionica je iskustvenog tipa i namijenjena je osobama koje žele bolje upoznati sebe i druge, unaprijediti mentalno zdravlje, prepoznati svoj način komuniciranja granica i preispitati vlastita uvjerenja. Radionicu vodi Tina Radibratović, edukantica psihodramskog psihoterapijskog pravca pod supervizijom. Mjesto održavanja je velika dvorana Centra za djecu, mlade i obitelj Dubrovnik u Luci Gruž.

 

U utorak, 17. rujna od 17,30 do 18,30 sati u prostoru TUP (poviše Love Bara)  u organizaciji humanitarne udruge Et Ješua pod vodstvom Ivane Kralj organizira se radionica izrade narukvica prijateljstva macrame tehnikom.

 

U srijedu, 18. rujna od 18 do 19 sati lutkari iz udruge Aster Dubrovnik će u prostorima TUP (poviše Love Bara) održati čitaonicu i pričaonicu slikovnice "Projekt Barnabus" koju vodi Katarina Palinić, a nakon toga će se izrađivati slatki i šašavi ljubimci od papira na veseloj radionici za najmlađe u pratnji roditelja.

 

U četvrtak, 19. rujna od 18 do 19,30 sati na rasporedu je još jedna u nizu radionica senzorne integracija za roditelje i one koji će to tek biti s temom "Izazovi roditeljstva i odgoja danas". Voditeljica je pedagoginja senzorne integracije Barbara Gjurović u ime Entrate i Audiovizualnog centra Dubrovnik. Lokacija održavanja je u kompleksu TUP-a (poviše Love Bara).

 

U petak, 20. rujna od 18 do 19 sati održat će se još jedan u nizu satova školice crtanja i slikanja mentorice Giovanne Kličan u prostorima TUP-a koje koristi Art studio Kantunić. Kroz zanimljive vježbe i zadatke s voditeljicom će se prolaziti razne crtačke i slikarske tehnike.

 

Vikendima se također održava dvomjesečni ciklus radionica audio produkcije s osvrtom na video, u sklopu projekta Kreativna Informatika uz Ableton Live pod vodstvom Harisa Čustovića. Ciklus od osam radionica, započeo je 7. rujna i održava se sve do 26. listopada, svaku subotu od 14 do 18 sati.

 

Projekt Centra za djecu, mlade i obitelj Dubrovnik u 2024. godini ostvaruje se uz programsku, logističku i financijsku potporu Grada Dubrovnika.

lijevo
desno