Natječaji

Natječaji

09.
08.24.

Obavijest o ishodu javnog natječaja - Karolina Matuško

02.
08.24.

POZIV NA TESTIRANJE temeljem postupka javnog natječaja za prijam u službu na određeno vrijeme radi obavljanja vježbeničkog staža na radno mjesto Viši/a referent/ica I – 1 izvršitelj/ica u Upravni odjel za proračun, financije i naplatu Grada Dubrovnika, Odsjek za računovodstvo i proračun.

02.
08.24.

POZIV NA TESTIRANJE temeljem postupka javnog natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme u Upravni odjel za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove Grada Dubrovnika, Odsjek za evidentiranje i uknjižbu gradske imovine i vrednovanje nekretnina na radno mjesto Viši/a savjetnik/ca II za poslove e-Nekretnina - 1 izvršitelj/ica uz obvezni probni rad u trajanju od 3 mjeseca.

02.
08.24.

POZIV NA TESTIRANJE temeljem javnog natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto Savjetnik I za provedbu ITU mehanizma – 1 izvršitelja/ice, uz obvezni probni rad u trajanju od 3 mjeseca, u Upravni odjel za europske fondove Grada Dubrovnika, Odsjek za provedbu ITU mehanizma (ITU PT).

02.
08.24.

POZIV NA TESTIRANJE za prijam u službu na neodređeno vrijeme u Upravni odjel za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Grada Dubrovnika, na radno mjesto rednog broja 8.4. Viši/a savjetnik/a I – 1 izvršitelj/ica, uz obvezni probni rad u trajanju od 3 mjeseca.

02.
08.24.

POZIV NA TESTIRANJE temeljem javnog natječaja za prijam u službu na radno mjesto Viši/a stručni/a suradnik/ca III radi obavljanja vježbeničkog staža - 1 izvršitelj/ica u Upravni odjel za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika, Odsjek za odnose s javnostima.

19.
07.24.

Javni natječaj za prijam u službu na radno mjesto savjetnik/ca I za provedbu ITU mehanizma u Upravni odjel za europske fondove Grada Dubrovnika, Odsjek za provedbu ITU mehanizama (PT) - 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca.

19.
07.24.

Javni natječaj za prijam u službu na radno mjesto viši/a savjetnik/ca II za poslove e-Nekretnina u Upravni odjel za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove Grada Dubrovnika, Odsjek za evidentiranje i uknjižbu gradske imovine i vrednovanje nekretnina - 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca

19.
07.24.

Javni natječaj za prijam u službu na radno mjesto savjetnik/ca I u Upravni odjel za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove Grada Dubrovnika, Odsjek za stanove i stambeno zbrinjavanje - 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca

19.
07.24.

Javni natječaj za prijam u službu vježbenika na radno mjesto viši/a stručni/a suradnik/ca III u Upravni odjel za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika, Odsjek za odnose s javnostima - 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme. Vježbenički staž traje 12 (dvanaest mjeseci).

19.
07.24.

Javni natječaj za prijam u službu vježbenika na radno mjesto viši/a referent/ica I u Upravni odjel za proračun, financije i naplatu Grada Dubrovnika, Odsjek za računovodstvo i proračun - 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme. Vježbenički staž traje 12 (dvanaest mjeseci).

17.
07.24.

Javni natječaj za prijam u službu na radno mjesto viši/a savjetnik/ca I u Upravni odjel za izdavanje i provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Grada Dubrovnika, 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca

Učitaj više